Terug naar opleidingen

WOZ Taxateur niet-woningen

Soort opleiding: BAG & WOZ

De opleiding WOZ-taxateur niet-woningen is bedoeld voor alle medewerkers binnen de WOZ.

De opleiding WOZ-taxateur niet-woningen bevat de volgende specialisatiemodules:

 • Specialisatiemodule Basisregistraties algemeen
  Deze module legt uit welke Basisregistraties gebruikt moeten worden om op een professionele wijze het WOZ-proces uit te kunnen voeren.
 • Specialisatiemodule Kwaliteitszorg algemeen
  Deze module past de afstemming en synchronisatie van werkprocessen en protocollen die gehanteerd moeten worden om op een professionele wijze het WOZ-proces uit te kunnen voeren in de dagelijkse praktijk toe.
 • Specialisatiemodule Objectkenmerken algemeen en verdieping
  Deze module legt uit en zorgt voor een uniforme beschrijving van kenmerken om op een professionele wijze een WOZ-taxatie te kunnen laten vastleggen.
 • Specialisatiemodule Taxatie algemeen en verdieping niet-woningen
  Deze module legt uit en past toe welke begrippen, methodieken en modellen gebruikt moeten worden om een WOZ-taxatie op een professionele wijze uit te kunnen voeren.
 • Specialisatiemodule Wet- en regelgeving algemeen en verdieping niet-woningen
  Deze module past de wet- en regelgeving met betrekking tot het op een professionele wijze uitvoeren van een WOZ-taxatie toe.

Lesmethode
Onze docenten behandelen tijdens de opleiding bovenstaande modules volgens de vakbekwaamheidseisen van de Waarderingskamer. Na het behandelen van de theorie nemen onze docenten ook een proefexamen af. Dit examen bespreken zij vervolgens uitgebreid met de cursisten.

Examen
Na afloop van de cursus kunnen cursisten zich zelf aanmelden bij het SVMNIVO voor het examen. De kosten voor dit examen zijn niet bij de cursus inbegrepen. Voor het afleggen van dit examen is een voldoende voor het examen WOZ-medewerker vereist.

Heeft u deze cursus/opleiding gevolgd of bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen? Deel uw ervaringen, laat hieronder een review achter of lees de reviews (inloggen vereist).

0 reviews

U moet lid zijn om reviews te kunnen zien en plaatsen