Terug naar opleidingen

MasterCourse Vastgoed Fiscaal

Soort opleiding: Mastercourse

De Erasmus Universiteit Rotterdam hecht veel belang aan post initiële opleidingen van hoogwaardige kwaliteit. Het Fiscaal Economisch Instituut BV van de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft de MasterCourse Vastgoed Fiscaal ontwikkeld.

Fiscaal inzicht in vastgoed

Voor wie
De MasterCourse is opgezet door degenen die in de zakelijke vastgoedsector werken en zich (verder) willen ontwikkelen in de fiscale aspecten van vastgoed.

U verkrijgt kennis en inzicht in de fiscale aspecten van de aankoop, het bezit, de verkoop en het beleggen in onroerende zaken.

Toelatingseisen
Wij vragen een voltooide academische opleiding met twee à drie jaar werkervaring. Cursisten met een HBO opleiding en een langere werkervaring in de fiscaliteit of het notariaat, kunnen na toestemming van het managementteam, tot de opleiding worden toegelaten. Kennis van het fiscale vakgebied is een vereiste.

De volledige cursus dient te worden gevolgd. Het volgen van afzonderlijke onderwerpen of dagen is niet mogelijk.

Opzet van de MasterCourse

Studiebelasting
De MasterCourse bestaat uit dertien sessies in de maanden september tot en met december. Er komt een scala van fiscale onderwerpen aan de orde die door gespecialiseerde docenten worden behandeld. Het geheel staat onder supervisie van de hoogleraar Fiscale Economie verbonden aan het Fiscaal Economisch Instituut van de Erasmus Universiteit Rotterdam en de programmacoördinator die de inhoudelijke en organisatorische aspecten van de cursus onder zijn hoede heeft. De MasterCourse wordt afgesloten met het schrijven van een referaat.

Certificaat
Het certificaat wordt uitgereikt bij voldoende deelname aan de sessies (minimaal 12 sessies) en na het met succes verdedigen van het referaat. Indien geen verhandeling wordt geschreven en verdedigd maan met wel aan ten minste 12 sessies heeft deelgenomen wordt een certificaat van deelname verstrekt.

Studiemateriaal
Ter voorbereiding van de bijeenkomst wordt tijdig studiemateriaal verstrekt.

De cursisten kunnen gebruikmaken van de bibliotheek van de Erasmus Universiteit.

Aanmelding
U kunt zich aanmelden door toezending van het ingevulde inschrijfformulier per mail of per post. Na inschrijving wordt een bevestiging van deelname en een factuur verzonden. Het inschrijfformulier vindt u hier.

Taal: Nederlands

Aantal deelnemers: Maximaal 25

0 reviews

U moet lid zijn om reviews te kunnen zien en plaatsen

logo FEI BV - website

Fiscaal Economisch Instituut BV